Šport > Nogomet
1687 ogledov

Oblak opravil nevrološki test, ni se spomnil, kaj se je zgodilo

Jan Oblak Epa
Slovenski reprezentančni vratar je v soboto staknil neprijetno poškodbo.

Atletico Madrid je v soboto v španskem prvenstvu z 1:0 zmagal na težkem gostovanju na stadionu San Memes v Bilbau, a ob tem so nogometaši iz prestolnice plačali določeno ceno, po trku z domačim nogometašem Alexom Berenguerjem jo je skupil slovenski reprezentant Jan Oblak.

Škofjeločanu so na zelenici kar nekaj časa nudili zdravniško pomoč, nato pa ga je v enajsterici Atletica zamenjal Hrvat Ivo Grbić, ki se je v zadnjjih 20 minutah dvoboja izkazal z nekaj obrambami. "Jan se je slabo spominjal, kaj se je zgodilo. Z njim se sicer nisem pogovarjal, a mi je doktor povedal, da se ni spomnil dogodka," je po tekmi za AS povedal trener Atletica Diego Simeone.

Pri Atleticu so kasneje objavili, da je Oblak utrpel pretres možganov, ob trku pa je nastradala tudi njegova desna rama. 

Slovenski zvezdnik je moral opraviti tudi nevrološki pregled, izvidi pa so na srečo pokazali, da "ni prišlo do zaskrbljujočih simptomov".

V naslednjih dneh bo Oblak še naprej skrbno opazovan.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.