Šport > Nogomet
3628 ogledov

Oče srebrnega nogometaša: Samo vam ni v ponos!

Brozović
Oče Marcela Brozovića se je razjezil na svoje domače mesto.

Očeta hrvaškega nogometnega reprezentanta Marcela Brozovića je razjezilo, da je Velika Gorica odpovedala sprejem srebrnega nogometaša iz svojega kraja.

Praktično vsi hrvaški nogometni reprezentanti so po neverjetnem uspehu na minulem Svetovnem prvenstvu doživeli veličastne sprejeme v krajih, iz katerih izhajajo.

Prav tako bi ga v Veliki Gorici moral biti deležen Brozović, ki prihaja iz vasice Okuje, iz neposredne bližine Velike Gorice.

Toda sprejem tamkajšnjega junaka je bil najprej preložen, kasneje pa tudi odpovedan.

To je zelo razjezilo njegovega očeta Ivana Brozovića, ki je na svojem Facebook profilu zapisal, da bodo sprejem priredili v vasici Okuje:

"Dragi naši, NAŠ PONOS, vasice Okuje, Italije, toda ni si zaslužil, da bi bil tudi Vaš ponos, mesta Velike Gorice. Starši zahvalite se otrokom na podpori, vsem vam NAJ TRPI, KOGAR MOTI. Evo, nisem zdržal, jočem in pišem Vam vsem, nocoj bodo Okuje gorele."

Brozović | Avtor: Facebook Facebook

"Mesto Velika Gorica je ponosno na Marcela Brozovića, ne samo zdaj po koncu Svetovnega prvenstva. Priznanje za njegov doprinos in promocijo športa mu je Športna zveza Velika Gorica dodelila že leta 2013. Sedaj pa je seveda čas tudi za večjo in prestižnejšo nagrado mesta. V času gledanja tekem smo v Veliki Gorici na odprtem bodrili in spodbujali našega someščana, kar dokazujejo tudi številni plakati, ki so mu posvečeni. Naš "Turopoljski top" bi si zaslužil sprejem, ki je bil pripravljen s strani mesta Velika Gorica ter Turističnega društva Velika Gorica. Žal nam je, da je prišlo do tega spleta okoliščin, da je sedaj to glavna zgodba, namesto da bi se govorilo o naših nogometaših," je bil uradni odgovor župana Velike Gorice Dražena Barišića.

Komentarjev 1
Sorodne novice