Šport > Nogomet
30 ogledov

Odškodnina za Ronalda je že določena

cristiano ronaldo Reuters
Predsednik madridskega Reala, Florentino Perez, naj bi Cristiana Ronalda, ki je zahteval sestanek z njim in izrazil svoje nezadovoljstvo en dan po končanem prestopnem roku, šokiral z odzivom, da bi to moral povedati še pred zaprtjem nogometne tržnice, ko bi se še dalo ukrepati.

Cristiano Ronaldo, ki je na sestanku s Florentinom Perezom izrazil svojo "žalost" zaradi odnosov v klubu, naj bi gradbenega mogotca, ki predseduje madridskemu Realu, s tem tako razjezil, da naj bi tvorec "galaktične" dobe Madrida že določil odškodnino, ki Portugalca lahko odpelje iz Santiaga Bernabeua. Ta naj bi znašala 150 milijonov evrov.

Prav tako naj bi madridski sedmici dejal, da bi moral s tem problemom priti na plan že pred koncem prestopnega roka, ko bi ga še lahko prodali. To naj bi presenetilo Ronalda in njegove predstavnike, ki naj bi ravno zato sprožili medijsko ofenzivo, ki Cristiana prikazuje kot nekoga, ki naj ne bi bil zadovoljen s statusom v klubu, ne pa kot lovca na čim višje zaslužke.

Za portugalskega virtuoza sta zanimanje pokazala Manchester City in Paris Saint Germain, a prestop je seveda možen šele pozimi. Tudi če si Cristiano Ronaldo, težko izsiljuješ takšno institucijo, kot je Real Madrid, zatrjujejo španski mediji.

Komentarjev 4
  • PD00X 22:25 05.september 2012.

    Pokvarjenec lažnivi , vsega ima preveč , pa misli da lahko dela kaj hoče .

  • HankMoody 20:37 05.september 2012.

    Pa kaj bote že enkrat nehali kr nekaj pisat pa si zmišljevat, pa saj ne samo žurnal, vsi mediji kuj neke napihujejo zgodbo z neresničnostmi...

  • Avatar roksa
    roksa 19:47 05.september 2012.

    Gelmaister je portugalski CIME!!!!Glup ko k...c!!!!!!!!!