Šport > Nogomet
262 ogledov

Okrepitev v Ljudskem vrtu! Prihaja reprezentant, ki je lani zabil 14 zadetkov

Ishaq Kayode Rafiu Reševalni pas/Twitter
Nigerijski reprezentant Rafiu je postal nova okrepitev Maribora.

Nigerijski nogometni reprezentant Ishaq Kayode Rafiu je nova okrepitev slovenskega prvoligaša Maribora. Kot so vijoličasti zapisali na spletni strani, je 21-letni krilni igralec podpisal pogodbo do leta 2025.

Rafiu se na Štajersko seli iz moštva Rivers United z naslovom državnega prvaka. Zaradi urejanja papirjev še ni znano, kdaj se bo Nigerijec pridružil novi sredini, so še zapisali Mariborčani.

"Veseli me, da nam je uspel dogovor, Ishaq je tukaj kot igralec za sedanjost in prihodnost. Prihaja z dobrimi priporočili kot nigerijski prvak. V prejšnji sezoni je zabil 14 golov, če bi igral vse tekme do konca, bi lahko postal tudi najboljši strelec prvenstva. Je igralec s prodornostjo, hitrostjo in konkretnostjo ter z redko videno fizično močjo," je med drugim dejal športni direktor kluba, Marko Šuler.

Komentarjev 1
  • Claudette_Soliz 14:26 26.julij 2022.

    Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od Googla doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače za 3 ure dela na dan.....glej več informacij ........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦