Šport > Nogomet
183 ogledov

Olimpija izgubila pomembnega člena, ta okrepil Koper

Mihail Caimacov Profimedia
Caimacov je Ljubljano zamenjal za Koper.

Ljubljanski nogometni prvoligaš Olimpija iz Ljubljane bo spomladi igral brez moldavskega reprezentanta Mihaila Caimacova. Kot so sporočili iz kluba, je 22-letni vezist po pol leta prekinil sodelovanje.

Pred začetkom te sezone je Caimacov v Ljubljano prišel kot posojen nogometaš Osijeka, za Olimpijo pa je zbral 21 nastopov in pet podaj, izmed katerih bo navijačem Olimpije najbolj ostala v spominu tista z velikega derbija proti Mariboru.

Kot je poročala Ekipa SN, bo Caimacov še naprej igral v Prvi ligi Telekom Slovenije in še vedno kot posojen igralec Osijeka, le da v dresu Kopra.

 

Tučić se je vrnil v Bravo

Slovenski nogometni prvoligaš Bravo iz Ljubljane pa si je do konca sezone od belgijskega prvoligaša Leuvena izposodil napadalca Milana Tučića, so sporočili iz ljubljanskega kolektiva.

Tučić je otrok Brava, v Šiški je igral od selekcije U15 in se prebil vse do članske ekipe. V sezoni 2014/15 je v dresu mladinske ekipe zabil 18 golov, kar mu je zagotovilo tudi mesto v članski ekipi, ki ji je med drugim pomagal iz tretje v drugo ligo v sezoni 2016/17.

Zatem je prestopil k velenjskemu Rudarju, kjer je zaigral v prvoligaški konkurenci. V svoji drugi od treh sezon je zabil 15 golov in s tem postal peti najboljši strelec prvenstva. Sledil je prestop v Leuven v drugo ligo. Z njim je napredoval med belgijsko elito, kjer pa ni dobil prave priložnosti.

Bravo bo že prihodnjo soboto z osmega mesta začel spomladanski del Prve lige Telekom Slovenije, ko bo proti sežanskemu Taboru igral zaostalo tekmo 16. kroga.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.