Šport > Nogomet
32 ogledov

Olimpija ne more podpirati ZNPL

Mile Acimovic, Sanel Konjevic Boštjan Tacol
V ljubljanski Olimpiji niso niti najmanj zadovoljni z izidi volitev za predsednika Združenja nogometnih prvoligašev Slovenije (ZNPL). "Olimpija od takšnega telesa, kot je združenje, nima nič, zato je verjetno prišel trenutek, ko bo morala na svojo pot," je napovedal direktor Sanel Konjević.

V Domžalah se je zgodila volilna skupščina Združenja nogometnih prvoligašev (ZNPL), klubi pa so novi štiriletni mandat namenili Branku Florjaniču, ki tako ostaja prvi mož ZNPL. Olimpija Ljubljana je med kandidati za predsednika podpirala Francija Zavrla. Ta ni bil izbran in ostaja na funkciji podpredsednika v klubu. Z razpletom skupščine pa se želja Olimpije po spremembah v slovenskem klubskem nogometu ni končala in spremenila.

O naslednjih korakih je več povedal direktor Olimpije Sanel Konjević. "Spremembe so potrebne, za njih smo se zavzemali, kot kaže, pa ostali klubi ne vidijo potrebe, da bi se kaj spremenilo. Mi Združenja nogometnih prvoligašev v taki obliki ne moremo podpirati in ga več ne bomo podpirali, saj se z vizijo ljudi, ki ga vodijo, ne ujamemo v praktično nobeni točki. Zato se bomo, kot kaže, za spremembe morali zavzeti sami in bomo sami delali na popravljanju videza slovenskega nogometa. Razplet na volilni skupščini bomo prespali in se najverjetneje odločili za drugačno vlogo Olimpije. Težko je namreč videti smisel v sodelovanju z ZNPL v takšni obliki. Olimpija od takšnega telesa, kot je združenje, nima nič, zato je verjetno prišel trenutek, ko bo morala na svojo pot," je dejal prvi operativec kluba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.