Šport > Nogomet
44 ogledov

Djermanović vendarle v Olimpiji

Dušan Kosič, Tine Zupan in Mile Ačimovič nkolimpija.si
Slovenski nogometni prvoligaš Olimpija iz Ljubljane je še pred začetkom zimskega prestopnega roka dobil prvo okrepitev. To je postal napadalec Dejan Djermanović, ki je z zeleno-belimi podpisal pogodbo do poletja 2014, so sporočili iz kluba.

Triindvajsetletni napadalec Dejan Djermanović, sicer Ljubljančan, je zadnje leto igral v Bolgariji, kjer je bil član Litexa iz Loveča, s katerim pa je prekinil pogodbo in v Ljubljano prihaja kot prost igralec. Zmaji so nogometaša, ki je v mladih kategorijah igral za Olimpijo in se pozneje v slovenski prvi ligi dokazal pri velenjskem Rudarju, lovili že zadnjih nekaj mesecev.

"Dejan je končno naš igralec! Čakali smo ga šest mesecev, nisem obupal, od poletja sem se zavzemal za njegov prihod. Pomembno je, da je otrok Olimpije, Ljubljančan in prava okrepitev. Upam, da bo v zeleno-belem dresu zabil veliko golov," je za spletno stran kluba povedal športni direktor Milenko Ačimović.

Djermanović po opravljenem mladinskem stažu pri Olimpiji ni dobil priložnosti v članski ekipi, prav tako pa se poleti vrnitev v Ljubljano še ni izšla. "Pravijo, da gre v tretje rado. Počutim se super, uresničila se mi je otroška želja, saj želi vsak ljubljanski otrok igrati za člansko moštvo Olimpije. Sam želim upravičiti zaupanje kluba, igrati dobro in pomagati Olimpiji do uresničitve zadanih ciljev," pa je povedal Djermanović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.