Šport > Nogomet
22 ogledov

Mile ostaja: "Nihče ni podal odstopne izjave!"

Milenko Ačimović, Dare Vršič Anže Petkovšek
Mile Ačimović naj bi bil blizu odhoda iz naslanjača športnega direktorja Olimpije Ljubljane, kjer tega v nedeljo niso želeli komentirati. Na tekmi z Gorico ga ni bilo, ker je bolan, so pojasnili. V ponedeljek se je sestal izvršni odbor kluba, po katerem je klub v izjavi za javnost sporočil, da "IO ni obravnaval nikogaršnje odstopne izjave in da nihče od prisotnih odstopne izjave ni podal."

"Danes se je v klubskih prostorih ob koncu jesenskega dela tekmovanja v sezoni 2011/12 sestal izvršni odbor kluba, prisotni pa so bili tudi predsednik kluba Izet Rastoder, direktor Sanel Konjević in športni direktor Milenko Ačimović," piše v uradni izjavi za javnost NK Olimpija Ljubljana. "Zaradi nekaterih zapisov v medijih moramo poudariti, da izvršni odbor ni obravnaval nikogaršnje odstopne izjave in da nihče od prisotnih odstopne izjave ni podal, torej nadaljujemo po začrtani poti brez kadrovskih sprememb. Beseda je tekla o rezultatskem in organizacijskem napredku čanske ekipe in ekip mladinskega pogona in otroške nogometne šole v iztekajočem se koledarskem letu, govora pa je bilo tudi o smernicah delovanja kluba v prihodnje. Kot vedno, vas bomo o vseh prihajajočih klubskih aktivnostih pravočasno obveščali."

Mile odsoten "zaradi bolezni"

Že v nedeljo smo kljub pozni uri poklicali tiskovnega predstavnika kluba Tineta Zupana, ki nam je pričakovano sporočil: "Nimam komentarja." Na vprašanje, zakaj Ačimovića ni bilo na tekmi v Stožicah z Gorico, kjer so zmaji doživeli drugi zaporedni poraz, pa je odvrnil: "Bolan je."

Ačimović je mesto športnega direktorja zasedel januarja, potem ko je oktobra lani sklenil igralsko kariero.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.