Šport > Nogomet
72 ogledov

Olimpija stavi na mlade

Kapun Berić Maribor Olimpija Ljubljana večni derbi Prva liga Saša Despot
Slovenski nogometni prvoligaš Olimpija iz Ljubljane je podpisala prve profesionalne pogodbe z mladimi Aleksandrom Topićem, Nikom Kapunom, Kenanom Bajrićem in Timom Čehom. Sodelovanje z ljubljanskim klubom pa je do 30. junija 2017 podaljšal tudi Anže Zorc.

Aleksander Topić, defenzivni vezist, je za člansko moštvo debitiral v začetku tega meseca na tekmi proti Aluminiju, Nik Kapun je prvi nastop vpisal proti oktobra na derbiju proti Mariboru, Kenan Bajrić je prvo minuto v članskem moštvu odigral že v prejšnji sezoni, ko je maja na tekmi z Muro tik pred koncem vstopil v igro, pred dobrimi desetimi dnevi pa je proti Domžalam v Stožicah odigral tudi prvo tekmo od začetka za prvo ekipo. Tim Čeh, sicer napadalec in sin nekdanjega kapetana slovenske vrste Aleša Čeha, še čaka na debi v članskem moštvu.

Anže Zorc, najbolj uveljavljen igralec "generacije 94" je že stalni član članskega moštva, prvo profesionalno pogodbo je podpisal že januarja letos, zdaj pa je zvestobo Olimpiji podaljšal do poletja 2017. V članskem moštvu je debitiral še pod vodstvom Dušana Kosića pred več kot letom dni, v tej sezoni pa je že začel štiri tekme v prvi ekipi in tudi dosegel dva zadetka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.