Šport > Nogomet
13 ogledov

Olympiacos želi Vučkića

haris vučkić rangers Profimedias
Pri grškem velikanu Olympiacosu se zelo resno zanimajo za Harisa Vučkića.

Haris Vučkić je v zimskem prestopnem roku iz Newcastla na posojo prišel v Glasgow Rangers, v le nekaj mesecih pa je navdušil navijače kluba, ki se trenutno bori za vrnitev med škotsko elito. S svojimi predstavami je nase opozoril tudi nekatere evropske velikane, že pred časom pa je izjavil, da se v Newcastle ne namerava več vrniti.

V Grčiji so se številni mediji tako razpisali o resnem zanimanju Olympiacosa, klubskemu vodstvu ga je še posebej priporočil trener grškega velikana Vitor Pereira. Portugalski strateg je med drugim že odpotoval na Škotsko in ogledal zadnjo tekmo občasnega slovenskega reprezentanta, ki je z Rangersi preskočil prvo oviro v play-offu, v četrtfinalu so bili Glasgowčani boljši od ekipe Queen of the South.

Odzivi navijačev

O tem, kako je Vučkić v kratkem času navdušil navijače Rangersov, veliko povedo odzivi na forumu privržencev kluba:

  • Was apparently scouted at Rangers vs Queens in the Play-Offs    Damn it Haris, could you not have played shite from time to time  

(Skavtirali so ga na play-off tekmi med Rangersi in Queensi. Hud... Haris, a res ne moraš tu in tam odigrati slabo).

  • Even if we do get promoted our chances of keeping this guy were always going to be very slim, he's far too good to be playing at any level in Scotland. Will be gutted when he goes but he's one I will always look out for and hope he does well

(Tudi če bi napredovali, bi bile naše možnosti, da ga zadržimo, zelo majhne. Je predober za igranje na Škotskem. Razočarani bomo, ker bo odšel, vendar ga bo vselej poiskal in upal, da mu bo uspelo). 

 

  • Whether true or not we were never holding on to him. Just hope he plays the rest of the playoffs because without him we aint goin up. 

(Nikoli ga ne bomo zadržali, pa če je to res ali ne. Upam le, da bo do konca odigral play-off, brez njega ne bomo napredovali).

  • That'll be that then. All the best to him, he gave more for the shirt than a few some most all of our players on permanent deals.

(To je potem to. Želim mu vse najboljše. Za ta dres je naredil več kot vsi igralci, ki so tu na stalnih pogodbah).

  • Wherever he is next season, he played his part for us, and if we go up, he will have been instrumental in it. Wish him well wherever his future lies, his contribution these last few months has been short of incredible. 

(Kjerkoli bo že igral, pri nas je odigral svojo vlogo in če bomo napredovali, je bil eden ključnih mož pri tem. Želim mu vse najboljše. Njegov prispevek v zadnjih mesecih je bil neverjeten).

  • The end of the world, to the Erskine Bridge it is! Behave guys ffs. Some Greek team allegedly want a Newcastle reserve and Rangers fans are in meltdown? C'mon! What has happened to us. 

(Konec sveta. Za skok z mosta Erskine Bridge. Obnašajte se. Neka grška ekipa si želi rezervnega nogometaša Newcastla, navijači Rangersov pa so povsem obupani. Dajte no! Le kaj se nam je zgodilo?).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.