Šport
71 ogledov

Pri Burnleyju želijo Vučkića

vučkić newcastle gol Reuters
Po poročanju Daily Maila je aktualni član angleške Premier League navdušen nad predstavami Ljubljančana v vrstah Glasgow Rangers.

Haris Vučkić se je s štirimi zadetki na zadnjih štirih tekmah za Glasgow Rangers znašel sredi enega najproduktivnejših obdobij zadnjih let, Glasgowčani pa so z Vučkićevima goloma proti Cowdenbeathu (4:1) na domačem Ibroxu ohranili stik z drugouvrščenim Hibernianom, ki so ga v prejšnjem kolu ugnali na pomembnem derbiju v Edinburgu.

Vučkić za novega trenerja Stuarta McCalla sicer ni začel omenjene tekme, toda izvrstno odgovoril na domači preizkušnji z dvema zadetkoma, ki sta Rangerse s tekmo manj točkovno izenačila s Hibsi (55), medtem ko je Hearts že praktično napredoval med elito (81).

Izvrstne predstave Vučkića, ki je škotskemu velikanu posojen s strani Newcastle Uniteda, so po poročanju Daily Maila prepričale Newcastlove premierligaške tekmece pri Burnleyu. 22-letni občasni slovenski  reprezentant se po poročilih z Otoka pogaja za podaljšanje posoje še za eno leto, če se bo modrim uspelo po izgnanstvu v nižjih ligah vrniti v prvo ligo.

Toda črno-beli so pripravljeni tudi na ostale ponudbe, glede na to, da Vučkić vstopa v zadnje leto svoje pogodbe, dodajajo. Burnley in Rangers bi sicer lahko šla v nasprotni smeri, iz prve v drugo ligo; medtem, ko se Škoti borijo za napredovanje, se Burnley v Premier League bori za obstanek.
Moštvo karizmatičnega Seana Dycha ima na 18. mestu točko zaostanka za sedemnajstim Sunderlandom (26 točk), ki drži zadnje mesto nad "rdečo cono".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.