Šport > Nogomet
867 ogledov

Parižani besni na Zidana, on se brani: "Nič takšnega nisem rekel."

zinedine zidane Epa
Športni direktor PSG-ja je jezen na Zinedina Zidana.

Jabolko spora med funkcionarjem pariškega velikana Leonardom in trenerjem Real Madrida je eden najboljših nogometašev na svetu Kylian Mbappe.

Zidane je Parižane razjezil, ko je dejal, da Mbappe sanja o tem, da bi nekoč postal nogometaš kraljevega kluba.

"Če sem isken, to postaja že malce nadležno in neprijetno. Ni prvič, da se dogajajo takšne reči," je začel športni direktor. 

"Zdaj ni pravi čas, da govorimo o tem. Mbappe ima sklenjeno pogodbo še za dve leti in pol, zato nima smisla ves čas premlevati o njegovih sanjah in željah."

"Prosim, če lahko začasno prenehamo govoriti o tem. Kylian je zelo pomemben nogometaš za nas. Zdaj ni pravi čas, da ga destabilizirajo," je Zidanu sporočil Leonardo.

leonardo | Avtor: Epa Epa

Francoski strateg se je v odzivu na besede športnega direktorja branil, da ni storil nič spornega, saj je zgolj ponovil to, kar je Mbappe povedal že sam. "Nič takšnega nisem rekel. Ponovil sem nogometaševe besede, to je, da so njegove sanje igrati za Real Madrid," je pred sobotno tekmo z Eibarjem povedal Zidane.

Real je po 11. krogih na tretjem mestu ligaške lestvice in ima enako število točk kot Barcelona (22). Na vrhu je Real Sociedad, ki pa je odigral dve tekmi več od najbližjih zasledovalcev.

V francoski Ligue 1 na lestvici vodi PSG s sedmimi točkami prednosti pred Angers SCO. Mbappe je doslej dosegel pet ligaških zadetkov in si na lestvici najboljših strelcev deli šesto mesto. 

mbappe | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.