Šport > Nogomet
1073 ogledov

Še drugi šok v enem dnevu za Realovo drago letošnjo okrepitev

Luka Jović Profimedia
Nova slaba novica za zvezdnika Reala, ki je v istem dnevu ostal tudi brez reprezentančnega vpoklica.

Real Madrid je objavil spisek 19 nogometašev, ki konkurirajo za tekmo proti Eibarju, na njem pa se ni znašlo ime Luke Jovića.

Strateg Belega baleta Zinedine Zidane se je odločil, da na srbskega napadalca trenutno ne računa, tako da se bo letošnja 60-milijonska okrepitev iz Eintracht Frankfurta morala preseliti na tribuno.

Denar €€€€€ Šport Neverjetno, koliko je že pred začetkom prestopnega roka za igralce zapravil Real

Trenutno imajo pred velikim odkritjem lanske sezone prednost Karim Benzema, Vinicius Junior, Rodrygo, Lucas Vazquez ter Brahim Diaz, ki je na spisku zamenjal srbskega napadalca.

Potrebno je poudariti še, da zaradi poškodb za mesto v ekipi ne kandidirajo Gareth Bale, James Rodriguez, Marcelo, Natcho in Asensio, ki bi prav zagotovo našli svojo mesto v kadru, tako da je povsem očitno, da Zidane na Jovića resno ne računa, če ne najde mesta zanj niti ob odsotnosti polovice prve ekipe.

Poleg Jovića sta se med "odpisanimi", ki si bodo tekmo morali ogledati s tribun, znašla še Mariano Diaz in Odriozola.

To je za Luko Jovića še druga slaba novica v istem dnevu, potem ko je izvedel, da ga ni na spisku srbskih reprezentantov za zadnji dve tekmi kvalifikacijskega ciklusa za Euro 2020.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice