Šport > Nogomet
30 ogledov

Pastore blizu Chelseaju, Tevez Interju

Carlos Tevez Reuters
Zadnje novice z nogometne tržnice. Javier Pastore je najbližje prestopu v Chelsea, Carlos Tevez pa morda odide v Inter Milan. Juventus je ostal brez Giuseppeja Rossija, Arsenal pa poskuša za zanje rekordno odškodnino dobiti Juana Mato.

Pastorejev agent v Londonu

As Palerma Javier Pastore vendarle ni najbližje prestopu v PSG, temveč v londonski Chelsea, če gre verjeti predsedniku sicilijanskega kluba Mauriziu Zampariniju, ki vsak dan navrže kakšno novo informacijo. "Ta petek bo njegov agent Marcelo Simonian v Londonu, kjer se bo srečal s Chelseajem," je dejal Zamparini. O PSG-ju pa: "To ni res. Ta novica je izmišljotina." Predsedniku Palerma ni pomembno le, da za Argentinca iztrži čim več, ampak tudi, da ga proda v tujino (da ga ne bi dobil kak tekmec v Serie A). "Zagotovo gre v tujino. Ponudbe so od 40 do 50 milijonov evrov." Pastore je na Sicilijo leta 2009 prišel iz Huracaná iz Buenos Airesa.

Tevezov agent se pogovarja z Interjem

Kia Joorabchian, menedžer še enega Argentinca Carlosa Teveza, se mudi v Milanu. Svojemu varovancu želi najti novi klub, saj ne želi ostati pri Manchester Cityju. Uradno, ker bi bil rad bliže družini v Argentini. Samo Milano ni nič bliže!? Joorabchian se namreč pogovarja z Interjem in po zadnjih podatkih naj bi bil City celo pripravljen spustiti odškodnino z vrtoglavih 50 milijonov evrov (saj so podpisali z drugim argentinskih napadalcem Sergiom Kun Aguerom). Do dogovora morda pride že konec tega tedna, ko se bodo predstavniki obeh klubov srečali v Dublinu na tamkajšnjem pripravljalnem turnirju.

Arsenal pred rekordnim nakupom

Novo ime na tržnici je Italijan Alberto Aquilani, ki želi zapustiti Liverpool. Pogovori s Fiorentino so sprva propadli, a jih zdaj želita kluba obnoviti. Po zadnjih podatkih pa se zanj zanima tudi AC Milan. Villarreal ne bo prodal Giuseppeja Rossija, čeprav so bili v resnih pogovorih z Juventusom. Arsenal pa je pred dogovorom za Juana Mato. Če bodo Valencii res odšteli 20 milijonov, bi bil to Arsenalov rekord. Zanj se zanima tudi Man City. Real iz Madrida je za eno leto Valencii posodil Sergia Canalesa. Čeprav so Madridčani sprva želeli 20-letnega nogometaša posoditi enemu izmed tujih klubov, želeli so si ga predvsem pri nemškem Wolfsburgu, je obveljala želja igralca, ki je hotel ostati v elitnem španskem prvenstvu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.