Šport > Nogomet
16 ogledov

Pastore pred vrati Chelseaja

Javier Pastore Žurnal24 main
Zvezdnik Palerma Javier Pastore je tik pred podpisom pogodbe z angleškim Chelseajem. Londonski klub naj bi bil za argentinskega nogometaša pripravljen odšteti 45 milijonov evrov, pet milijonov manj, kot so zanj sprava želeli na Siciliji.

Slovenska kolonija nogometašev v Palermu bo po vsej verjetnosti ostala brez prvega zvezdnika moštva Javierja Pastoreja. Za Argentincem, za katerega so se zanimali še pri Romi, Real Madridu, Barceloni, AC Milanu, Interju in Manchester Cityju, je lovke najbolj stegnil Chelsea, ki je zanj pripravil ponudbo v višini 45 milijonov dolarjev.

Čeprav so pri Palermu ves čas govorili, da želijo za 22-letnika iztržiti 50 milijonov evrov odškodnine, pa bo verjetno tudi pet milijonov evrov manj dovolj, saj je tudi podpredsednik italijanskega prvoligaša Guglielmo Micciche potrdil, da so pogajanja v končni fazi. "Zelo verjetno je, da se bo Pastore preselil na Stamford Bridge, razen če v zadnjem trenutku ne dobimo še kakšne boljše ponudbe," je bil jasen Micciche in dodal, da odpade kakršnakoli možnost, da bi v zameno za denar v klub pripeljali nove igralce.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.