Šport > Nogomet
26 ogledov

Palermo bi 50 odstotkov Berića

Robert Berić je tik pred selitvijo v Italijo. (Foto: Saša Despot) Saša Despot
Napadalec Maribora Robert Berić bo poleti med favoriti za prestop v tujino. V Palermo?

Poleg reprezentančnega vratarja Samirja Handanovića se odmeven prestop v bližnji prihodnosti obeta tudi Krčanu Robertu Beriću. "Približali se bomo ceni prestopa Josipa Iličića," je za Žurnal24 povedal agent Amir Ružnić. Predsednik Palerma Maurizio Zamparini je Ružniću dal nalogo, da v Serie A in Serie B poišče (od Palerma nižjerangirani) klub, s katerim bi si Siciljci razdelili lastništvo nad napadalcem Maribora.

Evropa kot velika izložba

"Mislim, da je klubska politika Maribora taka, da ga bodo prodali, če bo prišla prava ponudba. Če jim bo uspel veliki met v Evropi, mislim, da bodo želeli zadržati celoten kader," je o svojem varovancu povedal Ružnić. Blizu odhoda na škorenj je tudi Koprčan Aljaž Struna, obema mladima reprezentantoma pa bo šlo na roko tudi nastopanje v Evropi. "Jaz sem nemočen, če bosta slabo igrala. Lahko pripeljem milijon klubov, a če fantje slabo igrajo, če slabo odigra tudi ekipa, potem nima smisla," je dodal Ružnić.

Končno ceno bo tako kot vedno postavil trg, saj je nogometaš vedno vreden toliko, kot je zanj pripravljen odšteti klub. "Igralec je odvisen od ponudbe. Več kot je interesentov, lažje je klubu postavljati ceno, manj kot je interesentov, v boljšem položaju smo agenti," je sklenil Ružnić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.