Šport > Nogomet
16 ogledov

Pavlović zapustil Celje

Bo Zoran Pavlović še teptal travo Ljudskega vrta? Žurnal24 main
Vodstvo slovenskega prvoligaša NK Celje in kapetan Zoran Pavlović sta sporazumno prekinila sodelovanje, so zapisali na spletni strani kluba.

"Klub se Zoranu Pavloviću, ki je v članskem moštvu odigral vidno in korektno vlogo, zahvaljuje za vse ter mu v prihodnosti želi vse najlepše. Vseskozi je korektno opravljal nalogo kapetana, predvsem v zadnjem delu spomladanskega dela sezone, ko časi za igralce niso bili rožnati. V težkih časih je znal dobro odreagirati in narediti tako, da je bilo dobro za vse," so zapisali na spletni strani kluba.

Petintridesetletni nogometaš, ki je v preteklosti branil barve velenjskega Rudarja, zagrebškega Dinama, dunajske Austrie, Salzburga, Vorskle Poltave, Opave, Olimpije, Erfurta, Nafte, Interblocka, Maribora in Drave, je na osemnajstih tekmah letošnje sezone za Celje dosegel štiri gole, v pretekli sezoni, ko je zaigral v spomladanskem delu prvenstva, pa se je na šestnajstih tekmah med strelce vpisal dvakrat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.