Šport > Nogomet
21 ogledov

Pep ga je pričakal v taksiju

Pep Guardiola Youtube
Sedemletni Braydon je doživel presenečenje svojega življenja.

Mladi navijač Manchester Cityja Braydon je mislil, da ga bo s taksijem po ulicah Manchestra popeljal komentator uradne klubske televizije (CityTV) Chappy, a ga je čakalo presenečenje. Na zadnjem sedežu je namreč sedel novi trener Cityja Pep Guardiola.

"Ali je res on?" je Chappyja vprašal Braydon in dobil pritrdilni odgovor, navdušeni sedemletnik pa se je nato zapletel v pogovor s slovitim Kataloncem. Tega očitno čaka kar resno delo, saj je Braydon prepričan, da bodo meščani pod njegovo taktirko osvojili prav vse. Guardiola je dečku dejal, da se bodo potrudili.

Nekdanji španski reprezentant je bil opozorjen na vreme v Manchestru, pohvaljen zaradi nakupov v prestopnem roku, dobil pa je tudi nasvet, naj pokliče prijatelja Lionela Messija, da bi se mu pridružil pri Cityju. Tako Pep kot Braydon sta se strinjala, da je Argentinčev prihod težko izpeljati. Na koncu je sledil še selfie in povabilo na čaj.

"To je bilo nekaj najboljšega!" je za konec dejal Braydon.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.