Šport > Nogomet
9 ogledov

Pep: ''Tekme spremljam, kot da sem trener''

pep guardiola EPA
Nekdanji trener Barcelone Pep Guardiola je razkril, da še vedno spremlja tekme katalonskega kluba. Španec meni, da bomo prve zaključke o ligi, ki se je začela pretekli vikend, lahko potegnili po desetih kolih.

pep guardiola | Avtor: EPA EPA
Pep Guardiola je v intervjuju za ameriško TV-postajo Beinsport spregovoril o začetku španske nogometne lige. ''Počakati bomo morali vsaj deset tekem, preden bomo lahko delali zaključke. Tako Barcelona kot Madrid imata odlično ekipo,'' je povedal Španec.

Guardiola je pretekli vikend izkoristil za ogled tekem ameriške nogometne lige, medtem ko je zavrnil povabilo Barcelone na praznovanje dvajsete obletnice naslova v evropskem pokalu, ko je Barça na Wembleyju premagala Sampdorio. To pa ne pomeni, da Španec ne spremlja tekem katalonske ekipe. ''Še vedno gledam Barço. In vedno kot trener,'' je razkril Pep.

''Vedno si želiš zmagati, zato moraš dobiti ključne tekme in te bodo seveda tiste z Madridom. Če se bo Barcelona borila, lahko spet osvoji ligo,'' je povedal 41-letnik in dodal, da bo v času svojega obiska v New Yorku spoznaval ameriški stil življenja in poskušal izboljšati svojo angleščino. ''Takšen je moj letošnji načrt,'' je sklenil Guardiola.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.