Šport > Nogomet
24 ogledov

Pepe ponudil opravičilo Benzemaju

pepe Reuters
Španski nogometni velikan Real Madrid je pred jutranjim treningom v Valdebebasu sklical krizni sestanek.

Real Madrid se je po porazu v sedmem kolu španske Primere División sestal v kompleksu za trening Valdebebas, kjer so trenerji in nogometaši razpravljali o nadaljevanju sezone, ki se za Real ni začela po pričakovanjih. Beli balet se po sedmih odigranih tekmah nahaja na tretjem mestu La Lige, bolje pa mu kaže v Ligi prvakov, kjer je na prvi tekmi v gosteh povozil Galatasaray (6:1).

Torkov trening se je začel s 40-minutno zamudo, saj so Carlo Ancelotti in nogometaši razpravljali o načrtih za prihodnost.

Ancelotti: Ostati moramo mirni

V vlogi glavnega govorca je nastopal Ancelotti, ki uživa soglasno podporo ekipe. Italijanski strateg je svojim varovancem poskušal vliti dodatnega zagona. ''Ostati moramo mirni in vse se bo uredilo,'' je ekipo nagovoril Ancelotti. Povedal je, da zaupa trenerskemu štabu in da so stvari na začetku vedno težje, sploh če ekipo prevzameš po Joséju Mourinhu.

Pred soigralci in vodstvom so spregovorili še Iker Casillas, Cristiano Ronaldo in Sergio Ramos. Slednji je odgovornost za rezultate pripisal izključno igralcem. ''To je odgovornost ekipe in iz tega položaja se moramo izvleči skupaj,'' je povedal Ramos.

Pepejevo opravičilo Benzemaju

Na sestanku sta se morala zaradi dogajanja na tekmi proti Atlético Madridu zagovarjati tudi Pepe in Karim Benzema.

Portugalski branilec je med derbijem napadel francoskega reprezentanta, češ da na igrišču na naredi dovolj, Benzema pa mu je odgovoril, da se takšne stvari rešuje v slačilnici.

''Nogometaši se na igrišču ne smejo prepirati, ampak si morajo pomagati,'' je vodstvo kluba zabičalo Pepeju. Portugalec se je za svoje vedenje opravičil, Benzema pa je njegovo opravičilo sprejel.

Obračun Pepe vs. Benzema:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.