Šport > Nogomet
35 ogledov

Pepe že plačal davek za svoje besede

jose mourinho EPA
Trener Real Madrida José Mourinho je takoj vrnil udarec Pepeju, ki je nedavno izrazil mnenje, da bi si dolgoletni vratar Iker Casillas zaslužil več spoštovanja. Portugalski strateg Pepeja ni imenoval v ekipo, ki se bo nocoj z Málago pomerila na vnaprej odigrani tekmi 36. kola.

Real Madrid in Atlético Madrid bosta zaradi nastopa v finalu španskega pokala (Copa del Rey), ki bo na sporedu 17. maja, tekmi 36. kola španske nogometne lige odigrala že danes. Atlético gostuje v Vigu, na Santiago Bernabéu pa prihaja Málaga.

Pri Realu vse bolj napeto

pepe | Avtor: EPA EPA
José Mourinho ne popušča z obračunavanjem s svojimi varovanci. Tokrat bo moral davek za svoje besede plačati branilec Pepe, ki je ostal brez mesta v ekipi, in to kljub temu, da sta poškodovana tako Sergio Ramos kot Álvaro Arbeloa. Izključitev Pepeja se je zgodila le nekaj dni po tem, ko je Portugalec stopil v bran Ikerju Casillasu in dejal, da bi si legendarni vratar belega baleta zaslužil več spoštovanja.

Mourinho je na torkovi tiskovni konferenci dejal, da ima Pepe problem, ki sliši na ime Raphaël Varane. ''Ni lahko, da moža pri 31 letih zasenči fant z 19. In je fantastičen fant. Imel sem pogum v igro dati fanta. To je zelo preprosto. Problem je zelo preprost. Življenje Pepeja se je spremenilo," je branilca Reala zbodel ''Edini''.

Pred vnaprej odigrano tekmo 36. kola španske lige BBVA je Mourinho zatrdil: ''Albiolu povsem zaupam.'' Pepe se je tako pridružil nogometašem, ki so na lastni koži spoznali, da z Mourinhom ni dobro češenj zobat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.