Šport > Nogomet
16 ogledov

Pepeja se boji bolj kot Ronalda

victor valdes EPA
Vratar Barcelone Victor Valdés je priznal, da bi raje branil enajstmetrovko Cristianu Ronaldu, kot pa se v temni ulici srečal s Pepejem.

Španski čuvaj mreže je gostoval v oddaji programa El Hormiguero in z izjavami na račun nogometašev Real Madrida pristal na naslovnicah športnih medijev. Valdésa so med pogovorom vprašali, česa bi se bolj ustrašil: Cristiana Ronalda na beli točki ali Pepeja v temni stranski ulici? Špancu ni bilo potrebno dvakrat premisliti, saj je nemudoma podal odgovor: ''Pepeja.''

Branilec madridskega Reala je strah in trepet nogometašev španske Primere División, kjer slovi kot eden izmed najbolj grobih igralcev. Valdés je gotovo premislil, da stik z žogo po strelu Ronalda ne bi bil tako boleč kot stik s Pepejem, zato je bil odgovor na dlani.

Ostaja neomajen: zapuščam Barço!

Španski vratar se je dotaknil tudi nekaterih resnejših tem. Ob koncu sezone zapušča Barcelono, kar je v oddaji še enkrat potrdil, pa čeprav vodstvo kluba nanj vrši gromozanski pritisk. ''Na vratarjih je ogromen pritisk. Klub mi je ponudil novo pogodbo, vendar se nisem želel pogajati. Obstajajo številni razlogi - novi izzivi, nova liga,'' je povedal 31-letnik, ki je z odhodom Davida Ville izgubil dobrega prijatelja. ''Žalosten sem bil, saj sva zelo dobra prijatelja. Najini otroci so hodili na isto šolo. Zanašala sva se eden na drugega,'' je povedal Valdés.

Neymar upošteval njegov nasvet

Tema je nanesla tudi na zvezdnika Barcelone Neymarja, ki se je pred nekaj meseci pridružil katalonskemu klubu. ''Pri Santosu je izgledal bolj radikalno in povedal sem mu, da je bolj grozen s pričesko Mohikanca. Rekel mi je, naj počakam en teden in zdaj jo spet ima,'' je dejal Valdés.

Navijači Barcelone spoštujejo njegovo odločitev, da zapušča Camp Nou, medtem ko se predsednik kluba Sandro Rosell še ni sprijaznil s tem. ''Občutek imam, da me ljudje razumejo. Celo leto sem čutil podporo navijačev,'' je dodal Valdés in za konec spregovoril še o reprezentančnem kolegu Ikerju Casillasu: ''Lani je bil težko leto zanj. Trdo dela. Kaže mu dobro in želim mu le najboljše.''

Pepe ''lomilec''

Da so strahovi Victorja Valdésa še kako upravičeni, se bosta prepričali v tem videu:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.