Šport > Nogomet
25 ogledov

Brani sodnika, ki je pomagal Realu

andres iniesta EPA
Nogometaš Barcelone Andrés Iniesta se je postavil v bran sodniku Muñizu Fernándezu, ki je s sporno odločitvijo v korist Reala Madrida oškodoval Elche.

Španec Andrés Iniesta brani Muñiza Fernándeza, ki je večnemu tekmecu katalonskega kluba pomagal do zmage proti Elcheju. Španski delilec pravice je bil zadnji teden podvržen medijskemu linču, ki po mnenju Inieste meče slabo luč na španski nogomet.

''Sodnika so linčali. To ni dobro za nogomet, saj ga v tujini prikazuje v negativni luči,'' je povedal Iniesta, ki si želi kariero skleniti na Camp Nouu. ''Pred mano so najboljša leta nogometne kariere, zato si želim ostati v Barceloni. Želim si ostati iz športnih razlogov. Če bi menil drugače, bi o tem obvestil predsednika. Klub ima enake načrte kot jaz. Pogodbe nisem podaljšal, ker ni pravi čas za to. Vse, kar moram vedeti, je, da sva s klubom na isti valovni dolžini, in zagotovo je tako.''

Odhaja najboljši prijatelj

Iniesta je spregovoril o načrtih Victorja Valdésa, ki po koncu sezone zapušča Barcelono. ''Ničesar ne moremo narediti. Večkrat smo se pogovarjali o tem. Kaj lahko rečem Victorju? Konec koncev gre za osebno odločitev, ki jo spoštujem, saj gre za mojega najboljšega prijatelja v slačilnici,'' je zaključil Iniesta.

Abidal povabil Valdésa

Branilec AS Monaca Éric Abidal si želi, da bi se mu Valdés pridružil v monaškem klubu. ''Monaco bi bila zelo dobra izbira za Valdésa, če se bomo uvrstili v Ligo prvakov,'' povedal Francoz, ki se je moral po šestih letih posloviti od španskega prvaka, s katerim je osvojil štiri ligaške naslove in dve Ligi prvakov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.