Šport > Nogomet
20 ogledov

Ugibanja: Kaj je bilo narobe s sodnikom?

Ronaldo Sanchez Elche Real Madrid EPA
Španski delilec pravice Muñiz Fernández se je po sumljivo dosojeni 11-metrovki na tekmi Real Madrida in Elcheja znašel pod hudim pritiskom.

Dan po tekmi med Real Madridom in Elchejem, ki jo je po zadetku z bele točke v 95. minuti dobil madridski velikan, se pritisk na Muñiza Fernándeza vse bolj stopnjuje.

Španski delilec pravice je razburil navijače Elcheja, ki so na uradnem Twitter profilu lokalne policije podali številne prijave o ropu, nad njegovim sojenjem pa se zgražajo praktično vsi svetovni mediji.

Victoriano Sánchez Arminio, predsednik sodniškega tehničnega komiteja, meni, da so Fernándeza morda pestile osebne težave. ''Najbolje bi bilo vprašati njega. Ne vem, kako se počuti, ali je imel družinske težave ali kaj drugega, kar bi pomenilo, da morda ni bil povsem pravi,'' je povedal Arminio in dodal: ''Na televiziji se dobro vidi v počasnem posnetku. Soditi je težko. Še posebej, ko igralci ne naredijo ničesar, da bi ti pomagali. Nasprotno - želijo te pretentati.''

Posnetek ''prekrška'':

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice