Šport > Nogomet
23 ogledov

Kapetan: "Če ne na igrišču, te Real premaga drugače"

Edu Albacar Elche Real Madrid Ruben Perez Muniz Fernandez Manu Herrera EPA
Kapetan Elcheja Edu Albácar se še vedno ne more pomiriti z odločitvijo sodnika Muñiza Fernándeza na tekmi proti madridskemu Realu.


"To je bil rop sredi belega dneva. Nihče mi ne more govoriti, da je bila to enajstmetrovka. Prepričan sem, da je Muñiz Fernández spal dobro," je sarkastično dejal levi bočni branilec Elcheja Edu Albácar v odzivu na odločitev glavnega sodnika Césarja Muñiza Fernándeza, ki je na sredini prvenstveni tekmi med novincem v La Ligi in madridskim Realom v zadnji minuti zapiskal za prekršek nad Pepejem v kazenskem prostoru.

"Kot kapetan sem se hotel pogovoriti s sodnikom, a njegova aroganca je preprečevala kakršenkoli dialog. Dobiš občutek, da ko te Real Madrid ne more premagati na igrišču, te premaga na drugačen način. Muñiz Fernández bi moral že prej dobiti kakšen dan 'odmora', to ni prva letošnja napaka," je še naprej "bruhal ogenj" kapetan moštva z vzhodne obale Španije.

"Človek postane sumničav"

"Videti je, da velikan, kot je Madrid, dobi veliko takšnih odločitev. Videli ste, kaj se je zgodilo na tej tekmi in da ta liga 'smrdi'. Če enajstmetrovke ni bilo in je vseeno dosojena ... Kaj naj si mislim? Napaka je bila očitna, seveda postaneš sumničav," je za Deportes Cope dejal Albácar.

Na koncu je na hitro ovrgel trditev Pepeja, da ga je branilec domačih oviral in ni gledal žoge ter da je torej prekršek bil. "Pepe je slep," je bil preprost odgovor kapetana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.