Šport > Nogomet
34 ogledov

Pevnik zapušča Muro, okrepitev bo Rep

Robert Pevnik (na fotografiji) je prevzel krmilo skupaj z legendo kluba Ferijem Boštjan Tacol
Slabi rezultati, predvsem pa zadnji katastrofalen poraz Mure 05 v mariborskem Ljudskem vrtu (0:6) so botrovali odločitvi upravnega odbora murskosoboškega prvoligaša, ki je prekinilo sodelovanje s prvim trenerjem članske ekipe Robertom Pevnikom.

Gre za sporazumno prekinitev pogodbe trenerja Roberta Pevnika, treninge pa bo do nadaljnjega vodil njegov dosedanji pomočnik Feri Cifer. Mura 05 bo ime novega trenerja sporočila še ta teden. Sta pa vrsto murskosoboškega prvoligaša okrepila dva nova člana v igralskem kadru. Na enoletno posojo se iz Maribora v Mursko Soboto selita mladi slovenski reprezentant Rajko Rep in Timotej Dodlek, ki že imata nekaj prvoligaških izkušenj in naj bi zapolnila vrzeli v zvezni vrsti ter pomagala Muri 05 v boju za obstanek med slovenskimi prvoligaši. Dodlek in Rep imata pravico nastopa za svoj novi klub že na nedeljski tekmi proti Domžalam v murskosoboški Fazaneriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.