Šport > Nogomet
17 ogledov

Pique doživel prometno nesrečo

pique nesreča avto Óscar Garcia (Twitter: @foradejoc)
Pred odhodom na prvo tekmo osmine finala Lige prvakov (torek, 20:45) je branilec Barcelone Gerard Pique doživel in brez večjih posledic preživel avtomobilski trk.

Barcelonin branilec Gerard Pique je pred potovanjem v Leverkusen, kjer bo njegova Barcelona v torek igrala prvo tekmo osmine finala Lige prvakov z Bayerjem, doživel sila zoprno izkušnjo. Na poti na Nou Camp, od koder so se Katalonci odpravili v Nemčijo, je njegov avtomobil zadelo drugo vozilo. Čeprav so bila vrata na voznikovi strani precej poškodovana, se je Pique izmazal brez resnejših poškodb. Španski reprezentant je pustil avto ob cesti, se s taksijem odpravil na zbirno mesto ter se pridružil soigralcem. Barcelona je sicer v zadnjem kolu španske lige igrišče v Pamploni zapuščala poražena, kar pomeni, da ji Real beži že za deset točk.

"Za nami je boleč poraz,“ se je tekme pri Osasuni dotaknil Andres Iniesta: "V drugem polčasu smo se odzvali, vendar to ni bilo dovolj, zdaj se moramo osredotočiti na Ligo prvakov.“ Tudi Pep Guardiola se je strinjal, da mora Barça svoj optimizem graditi na drugem polčasu tekme v Pamploni.

Poraz v domačem tekmovanju je točka, ki povezuje tokratna nasprotnika. Od Bayerja je bila namreč boljša Borussia (D), bržkone še večjo izgubo pa je prinesel nedeljski trening, na katerem si je prekaljeni Michael Ballack poškodoval mišico in ga ne bo v ekipi. "Glede na to, kako ekipa deluje, smo samozavestni. Igramo s strastjo. Ampak za takšnega nasprotnika moraš pokazati nekaj več. Vsi se moramo še bolj potruditi,“ je povedal trener trenutno šestega moštva Bundeslige Robin Dutt.

Liga prvakov, osmina finala, torkovi tekmi, 20. 45:

Lyon - Apoel

Bayer Leverkusen - Barcelona

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.