Šport > Nogomet
12354 ogledov

Po infarktu nova tragedija pri Casillasovih

sara carbonero Epa
Družina legendarnega španskega vratarja se je znašla pred novo preizkušnjo.

Manj kot tri tedne po tem, ko je Iker Casillas, nekdanji član madridskega Reala in član španske reprezentance, na treningu doživel srčni infakrt, je njegovo družino doletela nova tragedija. 

iker casillas Šok Šport Casillas na treningu doživel srčni infarkt

Ikerjeva soproga Sara Carbonero je javnost šokirala z oznanilom, da ima raka na jajčnikih. 35-letna televizijska novinarka je novico sporočila s čustvenim zapisom na družbenih omrežjih.

"Čeprav si še nismo opomogli od enega šoka, nas je življenje spet presenetilo. Tokrat gre zame in besedo iz črk, ki jih težko napišem. Pred dnevi sem bila na pregledu in zdravniki so mi odkrili maligni tumor na jajčnikih. Operirali so me in vse je potekalo dobro. Na srečo smo ga odkrili pravočasno, a čaka me še nekaj mesecev trdega boja. Verjamem, da bo vse v redu. Vem, da je pred menoj težka pot, a s srečnim koncem. Imam podporo družine, prijateljev in odlične zdravniške službe," je optimistično zapisala.

sara carbonero | Avtor: Epa Epa

iker casillas Veličastno Šport Športni svet stiska pesti za Casillasa: "Drži se, Iker!"

Iker in Sara sta v svezi od leta 2009, pred tremi leti pa sta si obljubila večno zvestobo. Par ima dva sinova, petletnega Martina in triletnega Lucasa.

Iker Casillas Izven nevarnosti Šport To so besede, s katerimi se je Casillas prvič javil iz bolnišnice

Casillas velja za enega najboljših vratarjev vseh časov, kar potrjujejo njegovi uspehi tako na klubski kot reprezentančni ravni. Po skoraj dveh desetletjih v kraljevem klubu se je leta 2015 pridružil Portu.

Pred natanko tremi tedni je njegovo kariero nenadoma prekinil srčni infarkt, kar je sprožilo ugibanja o upokojitvi, a 38-letnik še ni sprejel končne odločitve. "Prišel bo dan, ko se bom upokojil. Takrat vam bom to tudi sporočil. Za zdaj pa tišina, prosim," je sporočil.

Iker Casillas Po infarktu Šport Tako se zdaj počuti Casillas

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice