Šport > Nogomet
1550 ogledov

To so besede, s katerimi se je Casillas prvič javil iz bolnišnice

Iker Casillas Instagram
37-letni legendarni vratar Iker Casillas, ki je na treningu Porta doživel srčni infarkt, je izven življenjske nevarnosti ter se je prvič javil svojim navijačem.

Iker Casillas je iz svoje bolniške postelje po srčnem infarktu na kratko sporočil, da je z njim vse v redu. Veliki borec na nogometnih igriščih je tako najpomembnejšo borbo svojega življenja dobil tudi izven njih, saj je izven smrtne nevarnosti po srčnem infarktu, katerega je doživel na poslednjem treningu Porta, ko mu je nenadoma postalo slabo in je bil prepeljan v tamkajšnjo bolnišnico.

iker casillas Šok Šport Casillas na treningu doživel srčni infarkt

"Bilo je strašno, toda zdaj je vse pod kontrolo. Hvala vsem za vzpodbudna sporočila," je na kratko sporočil iz svoje bolniške postelje.

Casillas in njegova nesreča sta glavni temi zadnjega dne, preko socilanih omrežij pa so se oglasili številni soigralci in prijatelji, ki legendarnemu vratarju stojijo ob strani v teh težkih trenutkih.

iker casillas Veličastno Šport Športni svet stiska pesti za Casillasa: "Drži se, Iker!"

Oglasil se je tudi njegov nekdanji klub, ki je zaznamoval Ikerjevo športno kariero, Real Madrid: "Casillas nas je skozi celotno svojo kariero naučil, kako preskočiti neverjetne izzive, da bi le povečali slavo našega kluba. Naučil nas je, da se obupanje ne vklaplja v našo življenjsko filozofijo in neštetokrat nam je pokazal, kako biti močnejši, kadar je izziv težji. Real Madrid si želi svojega večnega kapetana čim prej ponovno videti zdravega ter mu poslati vso hrabrost tega sveta."

Kariera že 37-letnega vratarja je po tem dogodku seveda postavljena pod veliki vprašaj, toda izjemni Iker lahko tudi mirne duše konča svojo kariero, saj mu je poleg številnih trofej uspelo doseči to, o čemer tekom kariere sanja vsak športnik... Postal je legenda!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice