Šport > Nogomet
14 ogledov

Po Militu poškodovan še Palacio

samir handanović Fedenerazzurra.com
Slovenski reprezentančni vratar Samir Handanović, ki blesti v golu milanskega Interja, še naprej navdušuje ljubitelje nogometa na Apeninskem polotoku.

Na podlagi izsledkov italijanske spletne strani Il Portiere je Samir Handanović najbolje ocenjeni čuvaj mreže s strani italijanskih medijev. Njegova povprečna ocena znaša 6,52, njegovi najbližji zasledovalci so Federico Marchetti iz Lazia (6,37), Antonio Mirante iz Parme (6,31), Jean-Francois Gillet iz Torina (6,31) in Andrea Consigli iz Atalante (6,28).

Ljubljančan je navduševal tudi v sredo, ko je Inter odigral zaostalo tekmo Serie A proti Sampdorii, ko je povsem zaklenil milanska vrata. Inter je tekmo po zadetkih Rodriga Palacia, ki bo sicer zaradi poškodbe na četrtkovem treningu moral na prisilni počitek, dobil z 2:0.

Po Diegu Militu je italijanski nogometni prvoligaš iz lombardijske prestolnice ostal tudi brez njegovega rojaka Palacia, ki si je na treningu poškodoval stegensko mišico na levi nogi. Zaradi poškodbe pa bo najverjetneje izven pogona mesec dni.

Palacio je bil z 12 zadetki ob odsotnosti Milita prvi strelec Interja v tej sezoni. Inter je trenutno peti na prvenstveni lestvici ter sedem točk oddaljen od tretjega mesta, ki še vodi v kvalifikacije za Ligo prvakov. Na tretjem mestu razpredelnice je trenutno Interjev mestni tekmec AC Milan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.