Šport > Nogomet
37 ogledov

Po trčenju ostal brez spomina

Vincent Janssen Profimedias
Nizozemski reprezentant in član Tottenhama Vincent Janssen se ne bo rad spominjal tekme z Belgijo.

Na prijateljski tekmi sta se pomerili reprezentanci Nizozemske in Belgije, nič kaj prijateljski pa ni bil nalet belgijskega vratarja Simona Mignoleta na napadalca Vincenta Janssena. Ta je moral takoj v bolnišnico.

"Je v bolnišnici, ima pretres možganov. Rekli so mi, da je izgubil 20 minut spomina. Ni vedel, kje se nahaja in kaj se je zgodilo," je po tekmi dejal selektor tulipanoc Danny Blind. Napadalec Tottenhama je sicer nastradal že v 14. minuti, ko je stekel za visoko žogo, v kazenskem prostoru pa ga je pričakal boksarski udarec vratarja Liverpoola.

Navijači Tottenhama se po socialnih omrežjih sicer šalijo, da se Janssen verjetno ne spomni tudi trenutka, ko je nazadnje dosegel zadetek za ta londonski klub. Nizozemec je bil pred to sezono pripeljan kot velika okrepitev, v domovini je osvojil tudi nagrado Johan Cruyff za največjega talenta leta, a pri Spursih je doslej zabil le en ligaški gol.

Tekma v Amsterdamu se je končala z 1:1.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.