Šport > Nogomet
21 ogledov

Policija opozarja pred velikim nogometnim derbijem

Stožice Nik Rovan
Na Policijski upravi Ljubljana obiskovalce sredine nogometne tekme med NK Olimpijo in NK Maribor v ljubljanskih Stožicah prosijo, da se na tekmo odpravijo z javnim prevozom.

Na prejšnjih srečanjih obeh klubov je bilo veliko težav povezanih s parkiranjem vozil, zato obiskovalce prosimo, da za prihod do stadiona uporabijo javni prevoz. Za obiskovalce iz Štajerske, ki bodo na ogled tekme prišli v skladu z dogovorom med obema kluboma, bo zagotovljeno parkiranje v ŠRC Stožice uvoz 1. s Titove ceste, so pred sredino tekmo 25. kroga 1. SNL med ekipama NK Olimpija in NK Maribor, ki bo ob 18. uri na ŠRC Stožice, zapisali v sporočilu za javnost pri Policijski upravi Ljubljana.

Policisti zaradi dodatnih varnostnih ukrepov organizatorja udeležence prosijo, da na stadion pridejo pravočasno, se ravnajo po navodilih rediteljske službe organizatorja ter policije in upoštevajo predpisan red na stadionu.

Na tekmi bodo prireditelji uveljavili personalizacijo vstopnic, kjer bo moral vsak gledalec na posebej namenjenem prostoru na vstopnici vpisati ime, priimek in naslov. Pri vstopu na stadion pa bo treba poleg vstopnice pokazati tudi veljaven osebni dokument. Tudi zato lahko mariborski navijači vstopnice za ogled tekme, če si je ne bodo ogledali v okviru organizirane poti v Ljubljano, kupijo izključno v Vijol'čni bajti v Mariboru.

Komentarjev 3
  • rakun 16:10 20.marec 2012.

    Navijači združite se in pojdite skupno nad parlament!

  • KOJAK 16:02 20.marec 2012.

    Lahko bi bil malo iznajdljiv in bi poklical v vijolčno bajto in povprašal kako do karte, ali pa najdeš koga v mariboru da ti jih kupi.Meni je pa prav da je tako, za zadnji derbi mi je baba ...prikaži več na črpalki skoraj prodala karte za štajerski sektor - pa sem Ljubljančan.

  • MK 15:52 20.marec 2012.

    in kako naj si mariborski študent v Ljubljani v družbi dveh prijateljev iz primorske, ki bi želeli biti del štajerske atmosfere na štadionu kupi karto?pametnjakoviči, potem bo pa spet polno dragonsov v civilu iskalo mučke po civilnih tribunah, ...prikaži več policija bo pa čohala jajca