Šport > Nogomet
8905 ogledov

So nespametne hčerke Maradono s tem obsodile na smrt?

leopold luque Epa Maradonin osebni zdravnik Leopold Luque.
Kriminalisti preiskujejo, ali je v času pred smrtjo Diega Maradone prišlo do kakšnih posebnosti ali nepravilnosti. Bi moral ostati v bolnišnici? Kdo je kriv za predčasni odpust?

Argentinski mediji poročajo, da so tamkajšnji preiskovalci sprožili postopek proti osebnemu zdravniku prejšnji teden umrlega Diega Armanda Maradone, Leopoldu Luqueju, ki mu očitajo nenaklepni uboj.

V nedeljo so kriminalisti preiskali zdravnikovo ordinacijo in hišo v San Isidru pri Buenos Airesu, poročajo agencije.

Kriminalisti preiskujejo, ali je pri zdravljenju Maradone v zadnjih dveh tednih pred njegovo smrtjo prišlo do kakšnih posebnosti, pišejo argentinski mediji.

Lorenzo Insigne Napoli AS Roma Foto Šport "Derby del Sole" v znamenju Maradone, župan izpolnil obljubo

maradona | Avtor: Epa Epa
Maradona naj bi bil namreč pod tako rekoč stalnim zdravniškim nadzorom, potem ko so mu zdravniki nedavno operirali krvni strdek v možganih in naj bi počival v stanovanju na severu argentinske prestolnice.

Tudi Luque je medijem potrdil preiskavo in novinarjem povedal, da sodeluje s tožilstvom, ki je začasno zaplenilo zdravniško dokumentacijo in elektronsko opremo. "Zanj sem storil vse, kar sem lahko, in ponosen sem na vse, kar sem naredil za Diega," je v solzah novinarjem dejal 39-letni zdravnik in povedal, da je bil Maradona zanj kot oče, čeprav kot pacient ni bil vedno enostaven. "Veste česa sem kriv? Kriv sem, da sem ga imel rad, da sem skrbel zanj in da sem podaljšal in izboljšal njegovo življenje vse do zadnjega."

leopold luque | Avtor: Epa Epa

Preiskava je bila sprožena po pričanju Maradonovih hčera Dalme, Gianinne in Jane, ki so sprožile sum o nepravilnostih pri zdravljenju nogometaša po zadnjem operativnem posegu. Tudi Luque je izpostavil, da bi moral Maradona rehabilitacijo nadaljevati v strokovni ustanovi.

Nekdo laže Šport Šokantne obtožbe: je Maradona umrl zaradi malomarnosti?

A v Argentini krožijo različne informacije o zadnjih dnevih Maradone. Eden od družinskih članov, ki je želel ostati neimenovan, trdi, da so zdravniki po zadnjem operativnem posegu predlagali nadaljnje zdravljenje v bolnišnici, prav njegove hčere pa so podpisale zahtevo, na osnovi katere je bil predčasno odpuščen v domačo oskrbo.

Maradona, eden največjih nogometnih zvezdnikov vseh časov, je umrl v sredo, star komaj 60 let.

"Na kliniki so mu predlagali nadaljnjo hospitalizacijo, a se je družina odločila drugače. Odpustnico iz bolnišnice so podpisale njegove hčerke."

anonimni član družine

dalma maradona | Avtor: Epa Epa

maradona Tragično in ganljivo Šport Zadnji posnetek razkriva, kakšen človek je bil Maradona

Komentarjev 4
 • reunecor 22:49 30.november 2020.

  www︎.︎Marbie︆.︆net - odličen projekt za odrrasle, ki želikko najti parrtnerja za seks

 • Avatar Sarah_Hernandez
  Sarah_Hernandez 20:11 30.november 2020.

  Na spletu s prenosnim računalnikom zaslužim veliko denarja (100 € do 200 € / h). Prvi mesec sem prejel ček za 28536 €, t0 spletno delo je preprosto in enostavn0, ni mu treba iti v pisarn0. ... >>>>> www.MagnifyIncome.Com

 • Žurnalček 11:51 30.november 2020.

  Niso imeli denarja za bolnišnično ležanje , pa kaj imajo svojci za podpisovati , saj ni bil opravilno nesposoben !