Šport > Nogomet
114679 ogledov

Policistu se niti sanjalo ni, s kom ima opravka: "Kdo?!"

Print Screen
Francoski nogometni vezist je doživel travmatično izkušnjo v središču Milana.

Italijanski karabinjerji so v središču Milana pomotoma aretirali posojenega nogometaša Chelseaja Tiémouéja Bakayoka.

Šlo je za primer napačne identitete, saj so policisti sredi filmske akcije, v kateri so se posluževali strelnega orožja, ugotovili, da imajo v resnici opravka s članom aktualnega italijanskega prvaka.

Tiémoué Bakayoko | Avtor: Profimedia Profimedia

Možje v modrem so na eni izmed ulic glavnega mesta Lombardije ustavili nogometašev avtomobil, ker so mislili, da gre za neznanega osumljenca. Vanj so uperili pištole in ga zvlekli iz vozila.

Bakayoko se je moral z rokami nasloniti na policijski avtomobil, medtem ko je eden izmed karabinjerjev temeljito pretipal njegova oblačila. Policajka je medtem s pištolo merila v drugega potnika, čigar identiteta ni znana.

Policisti so nato preverili dokumente in hitro ugotovili, da so prijeli napačnega človeka. Ko je eden izmed njih kolegu objasnil, da gre za nogometaša milanskega kluba, mu je ta začudeno odvrnil: "Kdo?"

"Šokanten posnetek Bakayoka v središču Milana, kjer bo ga policisti držali na muhi, ker so ga zamenjali za nekoga drugega," je posnetek komentiral italijanski novinar Tancredi Palmeri.

Komentarjev 3
  • kapibara1 12:28 18.julij 2022.

    Nič šokantnega in nič pretresljivega ! Normala reakcija milice v postopku s sumljivo osebo ! Kdo pa zdej pravi, da pa moramo glih vsi vsacga nogobrcarja poznat ? Za kaj bi ga pa morali ! Znani so kot eni največjih ...prikaži večh problematikov, ko se jim odtrga, eni pa že kot trezni.

  • bljitva 12:21 18.julij 2022.

    en glup fuzbalerček je pa res zelo pomembna oseba ja hahah...

Sorodne novice