Šport > Nogomet
20 ogledov

Porto grozi Atleticu iz Madrida

Falcao EPA
V Portu razmišljajo o uradni pritožbi zoper Atletico iz Madrida, saj jim nogometni klub iz španske prestolnice dolguje 2,5 milijona evrov. V Madridu naj ne bi dosledno izpolnjevali pogojev prestopa Radamela Falcaa Garcíe.

Radamel Falcao Garcia, bolj znan kot Falcao, se je lani iz Porta preselil v Atletico iz Madrida. Kluba sta se dogovorila za odškodnino v višini 40 milijonov evrov, ki naj bi jo Atletico odplačal v treh obrokih. Prvi obrok je znašal 22 milijonov, drugi in tretji pa devet. Zataknilo se je pri drugem, ki bi ga morali Madridčani poravnati do 31. julija 2012. Namesto dogovorjenih devetih milijonov so jih v Portu prejeli samo šest in pol.

Falcao tiger Atletico Madrid Vicente Calderon Lorelei Dahiana kletka | Avtor: Youtube Youtube
Zanimivo je, da Atletico ne poravna svojih dolgov, čeprav so pred kratkim prejeli zajetni finančni injekciji, ko so v Manchester City prodali Sergia Aguera, medtem ko je David de Gea okrepil Manchester United. V španskem klubu se zavedajo nastale situacije, vendar odgovarjajo, da bodo vse obveznosti poravnali, ko bodo od Benfice prejeli odškodnino za prestop Eduarda Salvie.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.