Šport > Nogomet
15 ogledov

Porto z uradno ponudbo za Casillasa

Iker Casillas Bayern Real Madrid Liga prvakov EPA
Portuhalski velikan Porto si želi v svoje vrste pripeljati legendo madridskega Reala Ikerja Casillasa.

Portugalski nogometni velikan iz Porta je slovitemu španskemu reprezentančnemu čuvaju mreže Ikarju Casillasu poslal tudi uradno ponudbo, je danes poročala španska Marca. Vratar in njegov agent zdaj čakata, da Casillasu za odhod prižgejo luč pri madridskem Realu, ki skušajo v svoje vrste zvabiti vratarja Manchester Uniteda Davida de Geo.

"Lahko potrdim. Obstaja ponudba Porta, Casillas je zelo navdušen in se veseli morebitnega odhoda, vendar pa moramo pred odgovorom počakati na Real Madrid in njihovo odločitev," je za Marco dejal agent Carlo Cutropia.

Trener Porta je nekdanji španski vratar in vratar Reala Madrida Julen Lopetegui, ki se dobro zaveda kakovosti slovitega rojaka, še zlasti bi usluge "svetega Ikerja" Portu prišle še kako prav v prihodnji izdaji lige prvakov.

Kapetan španske nogometne reprezentance je med vratnicama Reala Madrida stal zadnjih 16 let. Casillas ima z Realom pogodbo do leta 2017, a bi si ob načrtovanem prihodu de Gee, ki brani pri Manchester Unitedu in velja za velik up španske reprezentance, želel predčasno zapustiti kraljevi klub, s čimer bi se pri galaktikih izognili špekulacijam in navijaškemu srdu, kdo bi si zaslužil mesto prvega in kdo rezervnega vratarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.