Šport > Nogomet
2143 ogledov

Postala sta pravi hit: otrok med tekmo vdrl na igrišče, mati pritekla za njim

Vdor na igrišče Instagram
Dvoletni deček je bil glavna atrakcije tekme lige MLS.

Na prvenstveni tekmi elitnega ameriškega nogometnega prvenstva MLS med Cincinnatijem in Orlandom niso glavno vlogo imeli nogometni zvezdniki, temveč mati in njen dvoletni otrok.

Slednji se je namreč pri raziskovanju stadiona iz prve vrste uspel prebiti izpod ograje ter vdreti na igrišče. Na srečo je mati hitro odreagirala, se pognala za njim ter ga v vsega nekaj sekundah odpeljala z igrišča.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 433 (@433)

Posnetek "mladega huligana", ki je po besedah matere obiskal svojo prvo nogometno tekmo, pa je postal pravi spletni hit. Mati je tako bila gostja številnih ameriških medijev, ki so želeli slišati njeno izjavo o dogodku.

"Dobesedno za sekundo sem pogledala stran... In nato sem že skakala preko ograje, da bi ga ujela," je situacijo o najbolj simpatičnem navijaškem vdoru v nogometni zgodovini pokomentirala mati mladega huligana.

Borba nogometnih institucij z neukrotljivimi navijači je v Cincinnatiju tako izpisalo čisto novo, a zelo simpatično poglavje.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.