Šport > Nogomet
32 ogledov

Poziv Messiju: Pridruži se nama v Cityju

yaya toure EPA
Nogometaša Manchester Cityja, Yaya Touré in Sergio Agüero, spodbujata Lionela Messija, naj se jima pridruži na stadionu Etihad.

Špekulacije o prihodnosti Lionela Messija so se po javnem napadu, ki ga je Argentinec sprožil proti podpredsedniku Barcelone Javierju Fausu, še okrepile.

Messi naj bi bil vse bolj nezadovoljen v katalonski prestolnici, čeprav sta govorice o njegovem odhodu zanikala tako trener Gerardo Martino kot nogometašev oče. Messija še vedno pesti poškodba stegenske mišice, zaradi katere je neuradno že izpadel iz igre za zlato žogo (Ballon d'Or), ki jo bodo podelili 15. januarja prihodnje leto v Zürichu.

Vezist Manchester Cityja Yaya Touré je Argentinca povabil, naj se pridruži sinjemodrim. ''Če bo Messi zapustil Barço? Da, naj pride k nam. V Barceloni je prostor za enega zvezdnika. Enega. Dva sta preveč,'' je prepričan reprezentant Slonokoščene obale. ''Messi je v zapletenem položaju, upoštevajoč nedavne poškodbe, težave zunaj igrišča in Neymarjevo napredovanje,'' je dodal Touré.
Messijev reprezentančni kolega Sergio Agüero bi Argentinca sprejel z odprtimi rokami: ''Da, moral bi priti v City. Potem bova zagotovo igrala skupaj. City bi ga moral kupiti,'' je dejal napadalec.

''Rosell mu je obljubil podporo''

Govorice o porušeni harmoniji v taboru španskega prvaka je zanikan Messijev oče. ''Leo je odrasel v Barceloni in rad ima ta klub. Med njim in vodstvom ni nobenih težav. Predsednik Sandro Rosell mu je v teh težkih trenutkih ponudil brezpogojno podporo, kar zelo cenimo,'' je povedal Jorge Messi.

Leo se trenutno mudi v Argentini, kjer okreva po poškodbi stegenske mišice, ponovno snidenje s klubskimi soigralci pa je predvideno za 2. januar 2014.

dres thiago messi aguero | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.