Šport > Nogomet
19 ogledov

Pred tekmo navijači razgrajali na Bavarcu

olimpija austria evropska liga stožice green dragons Anže Petkovšek
Na Bavarskem dvoru v Ljubljani je v četrtek okrog 15.40 ure prišlo do izgredov, v katerih sta sodelovali skupini nogometnih navijačev ljubljanske Olimpije in dunajske Austrie.

Ljubljanska Olimpija in dunajska Austria sta se v večernih urah pomerili na stadionu Stožice in razšli s prijateljskim izidom 1:1, drugače pa je bilo nekaj ur prej v središču Ljubljane. Med nemiri so poškodovali tudi steklo in vrata avtobusa mestnega prometa, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. Po nestrokovni oceni je bilo povzročene za okoli dva tisoč evrov gmotne škode. Del kršiteljev se je razbežal že pred prihodom policije, medtem ko so jih del izsledili v bližnjem gostinskem lokalu. Policisti še nadaljujejo z zbiranjem obvestil in preverjanjem okoliščin.

Sama tekma pa je na tribunah minila v pravem vzdušju, obe navijaški skupini sta navijali v duhu fair playa in tako redarji niso imeli dela. Pohvalil jih je tudi trener Olimpije, Dušan Kosić: "Mislim, da smo bili priča odličnemu vzdušju na stadionu, gledalci so se odzvali, za kar smo jim hvaležni."

Komentarjev 2
  • rokson 13:03 29.julij 2011.

    tisti, ki dajejo minuse so verjetno t.i. ultrasi..oz prevedeno brezdelneži....ponovno vam javljam..LOPATO V ROKE PA DELAT

  • rokson 08:11 29.julij 2011.

    to je zato, ker ne delajo brezdelneži, okoli 1h ponoči je tudi eno krdelo teh brezdelnežev pela psemi o neki Olimpiji Šamponu na Fužinah in zbudila vse v bloku, seveda zdej bodo spali do 12 potem pa zabijat čas, .....LOPATO V ROKE PA DELAT...