Šport > Nogomet
1972 ogledov

Prekmurska invazija na prestolnico

Mura Ljudski vrt Mura je imela izvrstno podporo že v Ljudskem vrtu, v Stožicah bo še bolj intenzivna.
V petek zvečer bo na stadionu Stožice izjemna kulisa.

Danes ob 20.15 se bo s srečanjem med Olimpijo in Muro začelo 17. kolo elitne slovenske nogometne lige. Gre za dvoboj drugouvrščene in tretjeuvrščene ekipe Prve lige TS, obračunu pa bo dodatno draž dal navijaški spektakel.

Green dragons obletnica baklada Spektakel Šport V petek zvečer se bo Ljubljana tresla

Navijaška skupina Green Dragons bo na tekmi praznovala 30. obletnico svojega obstoja in najzvestejši in najglasnejši podporniki zeleno-belih bodo gotovo znali pripraviti priložnosti primerno pašo za oči in ušesa. 

Da pa ne bo grmelo le z ene strani tribun, bodo poskrbeli številni privrženci Mure. Poročali smo že o tem, da je v Murski Soboti stekla intenzivna kampanja s ciljem, da bi črno-beli v Stožicah imeli 2.000 svojih navijačev. Akcija je bila zelo uspešna in zdi se, da bodo imeli Sobočani v prestolnici izjemno podporo.

Boca Juniors trening Video Šport Ljubezen, ki ne pozna meja

Postajališče v Lukovici bo za Prekmurce zadnja postaja na poti z ravnice v Ljubljano, tam se bodo zbrali navijači Mure in skupaj krenili na stadion. NŠ Mura je na družbenih omrežjih vsem dala navodila za organiziran prihod in odhod.

Po poročanju EkipeSN bo iz zbirnega mesta v Lukovici proti Stožicam krenilo kar 18 avtobusov, 20 kombijev in več ducatov osebnih avtomobilov, napolnjenih s pristaši Mure. 

Če k temu prištejemo še Prekmurce, ki živijo ali delajo v Ljubljani, potem se zdi, da bo številka 2.000 dosežena. V vsakem primeru se bo 17. kolo PLTS začelo na udaren način.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice