Šport > Nogomet
855 ogledov

Ljubezen, ki ne pozna meja

Boca Juniors trening Epa
V Argentini se stopnjuje napetost pred vročim sobotnim večerom.

V soboto ob 21. uri se bosta na stadionu El Monumental v Buenos Airesu na povratni tekmi finala pokala Libertadores, južnoameriške različice lige prvakov, udarila mestna rivala - River Plate in Boca Juniors.

Boca Juniors, River Plate Največje rivalstvo Šport "Slovencu je težko razložiti, za kaj gre"

Na prvem srečanju, ki je bilo zaradi naliva prestavljeno za en dan, je Boca na svojem stadionu La Bombonera remizirala (2:2) in si tako otežila pot do lovorike.

Boca Juniors, River Plate Finale Šport Superclasico v prvo brez zmagovalca

Prav na Bomboneri pa se je v četrtek odvil navijaški spektakel. Privrženci Boce so namreč napolnili objekt na zadnjem treningu svojih ljubljencev pred odhodom v karanteno. 

Objekt sprejme 49.000 gledalcev in bil je nabito poln, navijaške pesmi so odmevale, kot da bi se finale že igral. Spopad dveh največjih argentinskih klubov vključuje močna čustva in v Argentini vsi čakajo na sobotni večer.

Pokal Libertadores Atmosfera Šport Neverjetne scene na velikem derbiju

Boca se bori za svoj sedmi celinski naslov, prvega po letu 2007. River lovi svojo četrto tovrstno lovoriko, drugo v zadnjih štirih letih.

Komentarjev 1
  • aleonora 11:45 23.november 2018.

    Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to pocne zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam lastnik. obišcite >>>>> www.WebJob33.Com