Šport > Nogomet
299 ogledov

Preminil češki reprezentant, nastradala tudi nekdanja premierligaška asa

Josef Šural
V Turčiji je prišlo do strašne prometne nesreče, v kateri je preminil češki nogometaš Josef Šural, med poškodovanimi pa sta tudi nekdanja nogometaša Newcastla in Tottenhama.

Žalostne novice prihajajo iz Turčije, kjer je v prometni nesreči življenje tragično izgubil občasni češki reprezentant Josef Šural.

Josef Šural | Avtor: Profimedia Profimedia

Šural je nazadnje branil barve turškega Alanyaspora, skupaj z njim pa je bilo v nesrečo vpletenih še sedem njegovih soigralcev, med katerimi sta bila tudi dva nekdanja zvezdnika Premierlige, Papiss Demba Cissé, ki je najglobji vtis pustil pri Newcastlu ter Steven Caulker, ki je otrok Tottenhama.

Do nesreče je prišlo po tekmi v Kayseriju s tamkajšnjim Kayserisporjem (končala se je z izidom 1:1, zadetek za Alanyaspor je dosegel prav Caulker), ko so se omenjeni nogometaši s kombijem vračali domov.

Josef Šural | Avtor: Epa Epa

Po nesreči so bili sicer vsi udeleženci nemudoma prepeljani v tamkajšnjo privatno bolnišnico, toda za nesrečnega Šurala je bilo že prepozno, kar so uradno potrdili tudi pri klubu.

"Sedmerica nogometašev se je odločila, da se iz gostovanja v Kayseriju vrne s privatnim prevozom. Doživeli so strašno nesrečo, po kateri zdravniki kljub vsem naporom niso uspeli rešiti življenja Josefa Šurala."

Kmalu se je oglasil tudi predsednik kluba, ki je medijem potrdil, da je do nesreče prišlo, ker je voznik kombija zaspal med vožnjo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.