Šport > Nogomet
179 ogledov

Prepričal ga je Handanović

Samir Handanović Ivan Perišić Inter
Soigralec nekdanjega slovenskega nogometnega reprezentanta Samirja Handanovića pri milanskem Interju, Hrvat Ivan Perišić je s črno-modrimi podaljšal pogodbo do leta 2022, so sporočili iz italijanskega prvoligaša.

Ivana Perišića so poleti močno povezovali s prestopom v Manchester United, a bo 28-letnik zdaj očitno pomemben del ekipe Interja, ki jo vodi Luciano Spaletti.

"Že nekaj časa se nisem oglasil. Zdaj pa lahko rečem, da sva se z gospodom Spalettijem pogovorila o pripravah, dejal mi je tudi, da se pod njegovim vodstvom lahko še izboljšam," je povedal Perišić in razkril, da je imel prste pri podaljšanju pogodbe tudi Samir Handanović: "Handanović mi je prav tako govoril o Spalettiju, ko je bil še pri Udineseju. Povedal mi je same lepe stvari."

Slovenija 15.09.10, euro, evro, bankovci, kup denarja, foto: shutterstock Gazzetta Šport Toliko v Serie A zaslužijo Slovenci
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.