Šport > Nogomet
1768 ogledov

Prepričan je bil, da je njegov ferrari v varnih rokah, a se je uštel

ferrari Reševalni pas/Twitter
Vratarjev več kot 300.000 evrov vredno jekleni konjiček je bil popolnoma uničen.

Italijanski vratar Genoe Federico Marchetti je pridobil številne simpatizerje z mirno reakcijo na razbitine njegovega več kot 300.000 evrov vrednega Ferrarija 812 Superfast.

Marchetti je luksuznega jeklenega lepotca odpeljal v bližnjo avtopralnico, kjer so mu avto temeljito očistili, nato pa se vanj usedel uslužbenec čistilnega servisa, ki bi moral poskočnega konjička vrniti lastniku.

Žal je na poti nekoliko preveč pritisnil na plin in izgubil nadzor nad vozilom, pri tem pa zadel kar pet parkiranih avtomobilov in pristal v zaščitni ogradi.

Pri vsem tem najbolj preseneča povsem miren odziv italijanskega čuvaja mreže, ki si je za svojo reakcijo prislužil vsesplošne pohvale. "Hvala bogu se nihče ni poškodoval. To je najpomembnejše," je na Instagramu zapisal 37-letni vratar Genoe.

Federico Marchetti | Avtor: Epa Epa

"Bravo, ti si pravi gospod," je njegov odziv pospremil eden izmed sledilcev. "Fantastičen človek si," je zapisal drugi. "Radi te imamo. Ti si najboljši."
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.