Šport > Nogomet
21 ogledov

Presegel omejitev na AC: Ronaldov strel poletel 132 km/h

Cristiano Ronaldo Betis Real Madrid Reuters
V soboto popoldne je Real Madrid v gosteh premagal Betis z visokih 0:5, veliko pozornosti je vzbudil uvodni zadetek Cristiana Ronalda.

Portugalski zvezdnik je pred enim tednom prejel zlato žogo, kar ga je očitno dodatno motiviralo. Na svoji drugi tekmi po slovesnosti v Zürichu je zabil še drugi zadetek.

Če gre gol proti Osasuni pripisati predvsem slabi reakciji vratarja, pa tokrat čuvaj mreže Betisa, Danec Stephan Andersen, ni imel nobenih možnosti. CR7 je namreč po žogi udaril tako močno, da je ta dosegla hitrost 132 kilometrov na uro! Ob tem velja poudariti, da je okroglo usnje končalo v levem zgornjem kotu Betisovega gola.

Blestel v vseh pogledih

Ronaldo je bil v soboto popoldne zelo razpoložen predvsem v prvem polčasu, ko je z driblingi in prodori teroriziral desno stran obrambe zeleno-belih, kjer je imel polne roke dela bočni branilec Javi Chica. Cristianov "izstrelek" si lahko pogledate na zgornjem posnetku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice