Šport > Nogomet
3031 ogledov

Pri Barceloni načrtujejo vrnitev Messija

Lionel Messi Profimedia
Trener Barcelone Xavi zahteva vrnitev Lionela Messija.

Trener Barcelone Xavi Hernandez je na vodilne može kluba naslovil zahtevo po vrnitvi Lionela Messija. Xavi se sicer zaveda, da bo posel nemogoče skleniti že v tem prestopnem roku, a bi katalonski klub odločno krenil po argentinskega zvezdnika prihodnje leto, ko postane prosti igralec, poteče mu namreč pogodba s PSG.

"Xavi je v odličnih odnosih z Messijem in je prepričan, da bi Argentinčeva vrnitev zelo pomagala klubu, v finančnem, a tudi v športnem smislu," so zapisali pri katalonskem Sportu. V omenjenem mediju so prepričani, da imata Messi in Barcelona enak cilj - zvezdnikov konec kariere v klubu, ki se mu je pridružil s 13. leti.

Messi je sicer Katalonijo zapustil preteklo leto, ko mu pri Barceloni zaradi finančnih težav niso mogli ponuditi nove pogodbe. "Čeprav bo Messi naslednje leto že dopolnil 36 let, je Xavi prepričan, da bi njegova vrnitev preporodila klub in da lahko Leo še veliko ponudi tudi na zelenici. Še vedno bi bil vodja Barcelonine zasedbe," so dodali pri Sportu.

Po Xavijevi zahtevi je katalonski velikan že krenil v akcijo, vendar je naletel na težave, saj tudi PSG Argentincu ponuja podaljšanje sodelovanja. Messi zaenkrat še ne želi kreniti v pogovore, o klubski prihodnosti bo začel razmišljati šele po svetovnem prvenstvu, ki se bo končalo 18. decembra.

Komentarjev 1
  • Avatar Alana_Barnard
    Alana_Barnard 12:35 26.julij 2022.

    Najboljša ponudba ... Google je za vsa speletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ... Tako sem začel ................. >>>>>>>>>>>>>>>>> www.ordcash.com