Šport > Nogomet
222 ogledov

Barcelona kljub finančnim težavam pripeljala veliko okrepitev

Raphinha Profimedia
Brazilec Raphinha nova okrepitev Barcelone.

Španski nogometni prvoligaš Barcelona je kljub finančnim težavam našel sredstva, da v klub privabi brazilskega reprezentanta Raphinho. Kot je danes sporočila Barcelona, je bil dogovor z njegovim dosedanjim klubom Leedsom uspešen. Brazilca zdaj čaka še zdravniški pregled.

Višine in trajanja pogodbe kluba za zdaj nista razkrila, po poročanju španskega tiska pa je Raphinha podpisal za pet sezon, do junija 2027.

Pogodba 25-letnika je vredna 55 milijonov evrov ter 15 milijonov evrov morebitnih bonusov, odvisno od uspešnosti kluba in igralca, torej skupaj približno 70 milijonov evrov.

"Če sem iskren, ne vem. Ljudje iz nogometnega sveta ne vedo, agenti ne vedo... Nihče ne ve, kako ima Barcelona kar naenkrat toliko denarja," je finančno stanje Barcelone in prihod okrepitev za podcast Que Golazo sicer pokomentiral eden največjih strokovnjakov za prestope Fabrizio Romano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice