Šport > Nogomet
3402 ogledov

Pri belem dnevu s pištolo nad nogometaša

rop Brazilija youtube
Brazilski nogometni vratar je doživel oboroženi rop.

Čuvaj mreže brazilskega Botafoga Jefferson de Oliveira Galvão je v nedeljo v Rio de Janeiru doživel eno najneprijetnejših stvari v svojem življenju. Na poti na stadion, kjer je imel s soigralci namen opraviti trening, so ustavili njegovo vozilo, mu grozili s pištolo ter mu nato ukradli luksuzni avtomobil. Celoten dogodek so zabeležile varnostne kamere.

Vratar je sicer svojega jeklenega konjička že dobil nazaj. "Policisti so našli vozilo, ki je bilo ukradeno ob jutranjem napadu v okrožju Engenho de Dentro. Po iskanju je bilo vozilo najdeno, skupina, ki se je nahajal v bližini avtomobila, pa se je ob prihodu policustov razbežala," so sporočili s policije.

V zadnjem času je podoben napad doživel tudi nekdanji angleški nogometni reprezentant Andy Carroll, ki sta ga na poti s treniga s pištolami ustavila dva motorista, napadalec pa je priznal, da se je bal za svoje življenje.

Precej drugače je leta 2012 reagiral dolgoletni član Juventusa Leonardo Bonucci, ki se je pred to sezono preselil k Milanu. Ko mu je pred petimi leti zamaskirani napadalec grozil s pištolo in mu želel odvzeti uro, ga je udaril v obraz, nato pa celo stekel za bežečim nepridipravom. "Kaj počneš? Ali si nor? Ustrelil te bom!" je pri tem kričal bežeči lopov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.