Šport > Nogomet
14 ogledov

''Pri Mourinhu nisem imel besede''

ancelotti zidane EPA
Zinedine Zidane, pomočnik trenerja Real Madrida, je priznal, da v delu s Carlom Ancelottijem uživa bolj kot v sodelovanju s Joséjem Mourinhom.

Nekdanji nogometni superzvezdnik Zinedine Zidane je s prihodom Carla Ancelottija na Santiago Berbabéu dobil bolj specifično vlogo, kot jo je opravljal pod taktirko nekdanjega trenerja Joséja Mourinha.

jose mourinho | Avtor: EPA EPA
''Povsem drugače je. Pri Mouju nisem bil na igrišču. Nisem sestankoval z njim in nisva se pogovarjala o ekipi ali taktiki. Zdaj imam v tem pogledu drugačno vlogo. Ancleottiju podam svoje mnenje o ekipi. Pogovarjava se o igralcih,'' je povedal Zidane in razkril, da se z igralci večinoma pogovarja individualno. ''Nekajkrat sem nagovoril ekipo, a to ni moja naloga. Z igralci se pogovarjam ena na ena,'' je zaključil Francoz.

Zizou razjezil Ronalda

Zidane pa se bo moral v kratkem pogovoriti ''ena na ena'' s Cristianom Ronaldom, ki naj bi bil nezadovoljen zaradi komentarjev, ki jih je na račun Francka Ribéryja izrekel pomočnik trenerja kraljevega kluba. Zidane je namreč dejal, da bi si nogometaš Bayerna zaslužil zlato žogo, čeprav mu Ronaldo in Messi predstavljata veliko konkurenco.

S Francozovimi besedami je nezadovoljno tudi vodstvo kluba, saj so Ronaldu ob podaljšanju pogodbe obljubili brezpogojno podporo, tudi v lovu na individualne lovorike. Neuradno se govori, da se bo Zizou za svoje besede portugalskemu napadalcu opravičil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.