Šport > Nogomet
4423 ogledov

Pri PSG-u besni na Messija, športni direktor napadel svojega zvezdnika

Leonardo in Lionel Messi Profimedia
Pri francoskem nogometnem velikanu so besni na Messija, ki se je poškodovan pridružil reprezentanci. Športni direktor Leonardo je zato verbalno udaril po svojem nogometašu.

Kljub temu da je pred komaj neki meseci v enem najodmevnejših prestopov vseh časov okrepil PSG, so se na relaciji  Lionel Messi - vodstvo kluba že pojavila prva nesoglasja.

Še posebej je na nogometnega zvezdnika besen športni direktor Leonardo, ki je javno izrazil svoje mnenje o tem, da Messi poškodovan odpotuje na reprezentančni zbor Argentine.

Messi ja namreč zadnjo tekmo za Parižane odigral še oktobra ob zmagi na Lillom, medtem ko je zaradi poškodbe izpustil zadnji dve tekmi PSG-a, tako da ni nastopil niti v Ligi prvakov na tekmi proti Red Bull Leipzigu, niti minuli vikend na prvenstveni tekmi z Bordeauxom. Zdaj pa se je vseeno odzval vpoklicu v reprezentanco.

Leonardo in Lionel Messi | Avtor: Profimedia Profimedia

"Ne strinjamo se s tem, da nogometaš, ki naj bi bil poškodovan in ne igra za svoj klub, odide na reprezentančni zbor," je bil v intervjuju za Le Parisien besen Leonardo, potem ko se je njegov veliki zvezdnik priključil Argentini za naslednji ciklus kvalifikacijskih tekem za SP 2022.

Kljub temu da je Messi zaradi poškodbe izpustil zadnji dve klubski tekmi, reprezentančni selektor Lionel Scaloni še kako računa na enega največjih nogometašev vseh časov, saj Argentino čakata dva velika nogometna derbija, najprej 13. novembra proti Urugvaju in nato štiri dni kasneje proti Braziliji.

Čeprav ima Argentina kar devet točk več od zadnjega mesta, ki še prinaša uvrstitev na Svetovno prvenstvo, očitno Messi ne želi izpustiti priložnosti, da zaigra proti velikim rivalom iz Brazilije, ki z 31 točkami vodijo pred drugouvrščeno Argentino s 25.

lionel messi | Avtor: Epa Epa

Težavo za PSG naj bi predstavljala klavzula, ki jo ima Messi v pogodbi, saj mu slednja omogoča, da ne glede na vse, ima vedno pravico nastopiti za Argentino.

Pri Parižanih si to razlagajo kot izdajo, saj naj bi bila tako za Messija Argentina na prvem mestu, pred klubom, ki ga dejansko plačuje.

Leonardo je tako celo najavil, da bodo pravico začeli iskati pri višjih instancah: "To ni logično in nima nobenega smisla. Te stvari moramo doreči s Fifo," je zaključil Leonardo.

Komentarjev 1
  • Monica_Coleman 15:10 09.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦